ТЕРМОСОЛАР - четирисезонно стъкло

ТЕРМОСОЛАР - четирисезонно стъкло

Добавен от: Димитър Меродийски, 13/09/2021 14:00

Четири сезона комфорт за слънчевите стаи PLANITHERM 4S комбинира контрол на слънчевата светлина и топлоизолационни възможности, осигуряващи приятна среда през цялата година.
Нов продукт, който държи топло през зимата и хладно през лятото, предлагайки целогодишен комфорт.
В началото на 21 век все по-осезателно се усеща енергийната криза надвиснала над света. В тази оскъдица на енергия все повече се заговори за енергийно спестяване, експертите по енергийна ефективност обръщат все повече внимание и върху качеството на живот и подобряване на бита с нововъведения в стъклопроизводството.
С оптимална G-стойност от 0.43 PLANITHERM 4S осигурява отлично ниво на слънчева защита за страничните стени на слънчевите стаи, намалявайки нежеланата топлина повече от 2/3.

Мулти-функционални възможности

Потребителите бързо разбират за възможностите на стъклото, които са на тяхно разположение и в резултат на това искат повече мулти-функционални решения. За съжаление е прието за слънчевите стаи да бъдат неизползваеми за 9 месеца от годината поради прекалените жеги или студове. Очаква се слънчевата стая да бъде удобно място за развлечение в добавка към дома, осигуряваща полезно допълнително място за живеене, без значение по кое време на годината.

Слънчевата стая трябва да бъде естествено продължение на дома, полезно, допълнително място за живеене, на което може да се наслаждаващ по всяко време от годината. PLANITHERM 4S е развито най-вече за остъкляването на слънчеви стаи. Предлагащ отлични опции за контрол на слънчевата светлина, намаляващ заслепяването и повишаващ топлинната изолация.